Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tommi Mäkinen toppuutteli taas Latvala-huhuja – IS: ”Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla”

Brittimedia Autosport antoi keskiviikkonaymmärtää, että Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen palkkaa ensi kaudella kuljettajakseen todennäköisemmin Kris Meeken kuin Jari-Matti Latvalan. Mäkinen on taustoittanut Autosportin uutista Ilta-Sanomille.

– Noo, en tiedä, puhuimmeko Autosportin haastattelussa suoraan kuljettavalinnoista. Lähinnä keskustelimme ylipäänsä poikien edesottamuksista ja kuinka he ovat ajaneet. Totesin siihen vain, että Krisin ajaminen on petraantunut selvästi, Mäkinen kertoo IS:lle.

Mäkinen pyrkii saamaan ensi kauden kuljettajakolmikon kokoon lokakuun aikana. Päällimmäinen tavoite on saada tämän kauden mestaruudessa kiinni oleva Ott Tänak pysymään tallissa.

– Se on tietenkin ensisijainen juttu, kun katsotaan kokonaisuutta. Toivomme kaikki, että Ott haluaisi jatkaa tiimissämme. Sen jälkeen menemme eteenpäin muiden osa-alueiden kanssa.

Latvalan tilanne on erittäin mielenkiintoinen.

– En osaa ottaa siihen sen enempää kantaa. Jos poikia vertailee, Kris ja Jari-Matti ovat kumpikin hyvin samoilla viivoilla. Markkinoilla on tietysti paljon muitakin kuljettajia kuin vain nämä kaksi herraa. Käymme vielä aika huolella läpi, mitä haluamme tehdä, Mäkinen sanoo.