Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt tulee Fat-jopo – mutta mikä tässä on jopoa?

Helkama Velox tuo markkinoille uudenlaisen polkupyörän eliFat-jopon.

Katu-uskottavaksi läskipyöräksi kuvaillun pyörän ulkomuodostu ei heti juonnu mieleen alkuperäinen tai uudemman mallinen jopo-pyörä, joissa etuhaarukan ja satulaputken välissä on vain yksi putki.

Fat-jopo soveltuu asfaltilla ajosta metsäretkille. Mustassa läskipyörässä on tuhdit 26-tuumaiset renkaat, jotka pitävät pyörän pystyssä vaikka muhkuraisella metsäpolulla.

Ajoasento sopii kaupunkikruisailuun ja vauhdikkaampaankin menoon.

Pyörässä on jopolle epätyypilliset 8 vaihdetta.

–Fat-pyörät olivat kovassa nosteessa jo viime vuonna. Polkupyörän ”katumaasturiversiota” suosivat etenkin miespuoliset pyöräilijät. Uusi Fat-jopo onkin suunnattu etenkin pojille ja nuorille miehille, jotka kaipaavat pyörältään monipuolisuutta. Fat-jopolla taittuvat hyvin koulumatkat, mutta se ei petä mudassa tai loskassakaan – sekä sopii hyvin myös talvipyöräilyyn, kertoo Helkaman toimitusjohtaja Jari Elamo Fat-jopon kauppa on lähtenyt hyvin liikkeelle: valtaosa pyöristä on jo myyty.

Myösjopo3-mallit ovat uudistuneet. Kolmivaihteinen jopo3-malli on nyt saatavana jopo50-juhlamallista tutulla retrohenkisellä rungolla.

Kaikki jopot valmistetaan Suomessa, Helkaman tehtaalla Hangossa.