Vauva.fi-sivusto yllättää: Uusi palvelu sinkuille ja kaikenlaisissa perhetilanteissa oleville

Mikko Välimaa

Kirkkohallitus ja suosittu Vauva.fi-verkkosivusto aloittavat yhteistyön, jossa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä uudessa parisuhdeneuvola-palvelussa ratkovat kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari

Tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Parisuhdeneuvola palvelee sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia ihmisiä.

Vauva.fi-sivustolla keskusteluaiheet liikkuvat laidasta laitaan, ja keskusteluissa on nähty railakastakin menoa.

– Haluamme parisuhdeneuvolan avulla tukea perheiden hyvinvointia, tarjota apua ja tukea ihmissuhdeongelmissa ja inspiraatiota paremman parisuhteen rakentamiseen, kommentoi koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta.

Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski sanoo, että missiona on perheiden hyvinvointi.

– Vauva.fi:ssä keskustellaan myös paljon parisuhdeasioista. Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen.

Kirkko aloittaa yhteistyön Vauva.fi:n kanssa. Parisuhdeneuvolassa saa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. https://t.co/PJKX3zeqKw— Suomen ev.lut.kirkko (@kirkko_evl) 11. tammikuuta 2018

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu