Allegro ja Tolstoi -junat perutaan toistaiseksi koronatilanteen vuoksi

VR tiedottaa, että Suomen ja Venäjän välillä liikennöivien Allegroja Tolstoi -junien liikennöinti keskeytetään toistaiseksi Suomen ja Venäjän linjaamien koronavirustilanteen rajaamistoimenpiteiden vuoksi.

Venäjän linjauksen mukaan ulkomaan kansalaiset eivät enää pääse Venäjälle 17.3. kello 23 jälkeen Suomen aikaa.

VR:n mukaan Allegroja Tolstoi -junien toistaiseksi viimeiset vuorot liikennöidään niin, että varmistetaan suomalaisten ja venäläisten matkustajien paluu kotimaihinsa rajan yli.

Helsingin ja Pietarin välillä liikennöivät Allegro-junat kulkevat normaalisti keskiviikkoon 18.3. asti, jolloin viimeinen aikataulun mukainen vuoro Helsingistä Pietariin lähtee klo 19, ja Pietarista Helsinkiin klo 20.30.

Helsingin ja Moskovan välillä kerran päivässä liikennöivän Tolstoi-junan viimeinen lähtö Helsingistä on keskiviikkona 18.3. klo 17.44.

Peruttuihin Allegro ja Tolstoi -juniin lipun ostaneille asiakkaille korvataan lipun hinta kokonaisuudessaan. Korvausta voi hakea VR:n verkkosivuilla olevan peruutuslomakkeen kautta. VR:n asiakaspalvelu on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten palautusten käsittely vie tavallista enemmän aikaa.

Suomen hallituksen mukaan Suomen ja Venäjän välinen raja pysyy matkustajaliikenteeltä suljettuna ainakin 13.4.2020 asti. Muutokset eivät vaikuta tavaraliikenteeseen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut