Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maaherrankatu 15 käsittelyssä – kaupunki järjestää aiheesta asukastilaisuuden

Lappeenrannan kaupungin Elinvoiman ja kaupunkikehityksen kaupunkisuunnittelu järjestää Taikinamäen kaupunginosaan sijoittuvaa asemakaavan muutosta koskevan asukastilaisuuden. Tilaisuus järjestetään maanantaina 10.6.2019 kello 16.30–18.30 lounasravintola Kultakaaressa osoitteessa Urheilukatu 5.

Tapahtuma järjestetään ”avoimet ovet” -periaatteella, eli asukkailla on mahdollisuus saapua itselleen parhaiten sopivana aikana.

Asemakaavan muutos koskee lähellä Kimpisen urheilukeskusta olevaa tonttia, joka sijaitsee Maaherrankadun ja Urheilukadun kulmassa osoitteessa Maaherrankatu 15. Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan kerrostalon rakentaminen nykyisen puolitoistakerroksisen pientalon tilalle. Taloon voidaan sijoittaa myös liike- ja toimistotiloja.

Asemakaavaluonnosta on työstetty eteenpäin viime vuonna järjestetyn luonnosvaiheen kuulemisen jälkeen. Asukastilaisuudessa lähialueen asukkailla ja muilla osallisilla on mahdollisuus tutustua asemakaavan luonnosvaihtoehtoihin ja havainnekuviin, sekä antaa niistä palautetta ennen kaupunkikehityslautakunnan käsittelyä ja kaavaehdotuksesta tehtävää virallista kuulemista.

Asukastilaisuudessa on paikalla Lappeenrannan kaupungin kaupunkisuunnittelun edustajia esittelemässä suunnitelma-aineistoa ja vastaamassa asukkaiden kysymyksiin.