Lappeenrannan kesäteatterin kesän 2020 näytelmä selvillä – luvassa Virve Rostin tähdittämä uutuuskomedia

Kesällä 2019 Lappeenrannan kesäteatterissa nähtiin huippusuosion saanut, Kari Tapion elämästä kertova näytelmä Olen suomalainen. Suosittu näytelmä keräsi miltei ennätysyleisön, yhteensä 17 500 silmäparia.

– Lappeenrannan kesäteatterin tämän kesän näytelmä on saatu päätökseensä. Katsojamäärä hipoo uutta yleisöennätystä, ja ottaen huomioon kylmän alkukesän, on tulos erinomainen. Lappeenrannan kesäteatteri on saanut hyvän jalansijan maamme suurien kesäteatterien joukossa ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kesään, kommentoi tuotannosta vastanneen Polartuotanto Oy:n toimitusjohtaja Marko Nuutinen

Kesällä 2020 Lappeenrannan kesäteatterissa nähdään vauhdikas näytelmä Krokotiilirock. Uutuuskomedia on tarina rohkeudesta – siitä, miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi.

Tunnelmaa siivittää nostalginen rock-musiikki livebändin säestämänä.

Pienessä Lempiäisten kylässä valmistaudutaan Heikin yllätysjuhliin, mutta yllätyksiä ilmaantuukin monesta suunnasta. Kun kauan piilossa olleet salaisuudet alkavat paljastua, kukaan ei ole enää entisensä. Tunteet kuohuvat kuumina, kun kylänraitilla milloin tapellaan, milloin kuherrellaan.

Juhlat uhkaavat peruuntua, kun yksi saa burnoutin ja toinen raivarin. Miten vanhustenhoito, kierrätys ja arvokartanon purkutuomio liittyy kaikkeen tähän? Kuka pelastaa kartanon, kuka toisen ihmisen? Osuuko Amorin nuoli oikeaan kohteeseen ja antaa unelmille siivet?

Mallan baari, jätteidenkierrätyspiste ja autotalli toimivat näyttämönä tässä elämänmakuisessa komediassa, josta ei käänteitä puutu. Onneksi rakkaus sulattaa sydämet ja musiikki pistää puntit vipattamaan katsomon viimeistä penkkiriviä myöten.

Krokotiilirock on Miia Nuutilan käsikirjoittama ja ohjaama romanttinen musiikkikomedia, joka saa kantaesityksensä Lappeenrannan kesäteatterissa kesällä 2020.

Lavan tähtinä tuikkivat Virve Rosti, Tommi Soidinmäki, Ushma Karnani, Panu Vauhkonen, Kirsti Valve sekä Lasse Karkjärvi Liveorkesterina toimii Loyals-orkesteri. Musiikin sovituksesta ja harjoituttamisesta vastaa Antti Paavilainen

Esityspäivämäärät julkaistaan syksyllä 2019.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut