Lappeenrannasta lennetään pian myös Wieniin – reitti on ollut toivotuimpien listalla

Ryanairin omistama itävaltalainen Lauda avaa uuden reitin Lappeenrantaan Itävallan pääkaupungista Wienistä.

Lauda on Itävallan suurin halpalentoyhtiö ja se on nimetty perustajansa Niki Laudan mukaan.

Uusi reitti avataan maaliskuun lopussa 2020, ja se lennetään kaksi kertaa viikossa.

Kesäkaudella Ryanair lentää Lappeenrantaan myös Milanon Bergamosta, Berliinistä ja Budapestista kaksi kertaa viikossa sekä Ateenasta ja Thessalonikista kerran viikossa.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro iloitsee uudesta lentoyhteydestä.

– On todella hienoa, että voimme nyt avata uuden reitin suoraan Itävallasta Saimaalle. Wien on ollut kärkipaikoilla toivotuimpien uusien reittien listallamme.

− Uskomme, että upea Saimaan järvialue luontoelämyksineen ja sen monet viehättävät kaupungit houkuttelevat paljon matkailijoita Itävallasta, nyt kun suora ja edullinen lentoyhteys käynnistyy.

Wien on Joron mukaan myös yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista ja kysytty matkakohde sekä suomalaisten että venäläisten matkustajien keskuudessa.

– Tämä reitti tulee olemaan varmasti suosittu ja toivotamme Laudan lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan, Joro sanoo.

Lappeenrannan lentoaseman sijainti lähellä Pietaria ja Saimaan järvialueen sydämessä mahdollistaa laajan asiakaskunnan palvelemisen.

− Matkustajat ovatkin jo löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin metropoliin, Joro jatkaa.

– Olemme ylpeitä ja iloisia uudesta suorasta Lappeenranta-Wien -lentoyhteydestämme, joka laajentaa entisestään lentoreitistöämme, Laudan toimitusjohtaja Andreas Gruber sanoo.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut