Arttu Vilander jatkaa IPV:ssä – Valkeapää: Tuo meille tunnetta ja särmää

Kuvituskuva. Lotta Lybeck

toimitus

IPV on tehnyt jatkosopimuksen päättyneellä kaudella joukkueessa pelanneen Arttu Vilanderin kanssa.

Vilander, 23, pelasi viime kaudella 27 ottelua, löi niissä 1+16=17 juoksua ja toi 4 juoksua, kärkilyöntejä hänelle kertyi 51.

Sisäpelissä kotiuttajana ja ulkopelissä kopparin tontilla pelaava Vilander on Superpesiksessä edustanut aiemmin myös Kankaanpään Mailaa.

Vilander opiskelee Lappeenrannassa ja on tyytyväinen nyt syntyneeseen jatkosopimukseen IPV:n kanssa

– Kouluhommien jatkuessa vielä ensi kesään täällä idän suunnalla oli IPV luonnollisesti helpoin ratkaisu pesishommien osalta.

– Viime kaudella try-outin kautta murtauduttiin pelaamaan, ja kausi oli joukkueen ja omalta osalta nousujohteinen. Näen kauden 2020 IPV:ssä potentiaalia, ja on ollut hieno tutustua uusiin persooniin ja voin jo sanoa olevani kotiutunut.

Ensi kaudella Vilanderin tavoitteena on ottaa entistä isompi rooli joukkueessa

– Lähden hakemaan ensi kaudelta isompaa roolia sisäpelillisesti, ja parantamaan omaa kopparipeliä viime kaudesta. Joukkueessa on sen tason pelimiehiä, että on mahdollisuudet kehittyä ja ottaa seuraava steppi omassa pelaamisessa. Pitkän syksyn ja talven treenikauden jälkeen pitää vain nauttia pelaamisesta täysin rinnoin. Välillä tunnetta on vähän liikaakin, mutta se kai kuuluu asiaan.

– Ensi kaudella nähdään mielenkiintoinen ja varmasti kiinnostava IPV, jonka peleistä ei varmasti tunnetta puutu. Nähdään kesällä Ukonniemessä, päättää Vilander.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää on tyytyväinen Vilanderin kanssa solmittuun jatkosopimukseen.

– Arttu tuo meille tunnetta ja särmää. Hän nousi ensimmäisellä kaudellaan Ukonniemen yleisön suosikkien joukkoon, otti kesken kauden paikan kopparina ja uskon, että kehitystä tulee tapahtumaan hyvän harjoittelun sekä kokemuksen myötä, kommentoi Valkeapää.

IPV:n joukkueen rakennus jatkuu edelleen, ja lisäsopimuksista tiedotetaan heti kun asioissa päästään eteenpäin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut