Kaupunginteatterissa järjestetään kaikille avoin mielirunoilta

Lappeenrannan kaupunginteatteri järjestää keskiviikkona 9.10. kello 19 Mielirunojen avoimen illan, jossa teatterin väki lukee ääneen sekä omia suosikkirunoja, että yleisön toiverunoja. Idean takana on teatterinjohtaja Iiris Rannio, joka toivoo, että tapahtumasta tulee pari kertaa vuodessa toistuva perinne.

– Jatkoa seuraa ensi keväänä. Ajattelin tehdä tästä tällaisen tradition, että joka vuosi olisi yksi runoilta sekä syys- että kevätkaudella.

Mielirunojen avoimessa illassa luetaan ääneen sekä yleisön että teatterin henkilökunnan toiverunoja. Yleisö voi lähettää mielirunotoiveita ennakkoon sähköpostitse, tai ottaa niitä mukaan tapahtumaan.

– Runoja on jo tullut, mutta niitä saa lähettää mielellään lisää. Myös omat pöytälaatikkorunot ovat tervetulleita, kertoo Rannio.

Runoja lukevat ääneen näyttelijät Jarno Hyökyvaara, Jussi Lankoski ja Netta Salonsaari sekä teatterinjohtaja Iiris Rannio. Mielirunoilta on rento tapahtuma, jossa kuuntelun ja lukemisen lisäksi runoista keskustelu on sallittua.

Seuraava Mielirunojen avoin ilta järjestetään 20.3.2020.

Runotoiveita voi lähettää ennakkoon sähköpostitse otsikolla ”Mieliruno” osoitteeseen iiris.rannio(at)lappeenranta.fi.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut