Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monipuolinen Toivola Koskenkorvalta Imatralle

IPV on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Juho Toivolan kanssa. Monipuolinen Toivola tuo lisävahvistusta kotiutuksiin ja vaihtolyönteihin. Ulkopelipaikaltaan hän on koppari.

Toivola, 29, siirtyy Imatralle Koskenkorvan Urheilijoista. Viime kaudella hän pelasi 30 ottelua, löi niissä 1+32 juoksua, toi 8 juoksua ja keräsi 133 kärkilyöntiä.

Nurmosta lähtöisin oleva Toivola on urallaan edustanut Superpesiksessä myös JymyJusseja ja Kouvolan Pallonlyöjiä. Hän on urallaan pelannut 294 Superpesisottelu ja lyönyt niissä 17+229=246 juoksua. Tuotuja juoksuja on 138 ja kärkilyöntejä 1151.

Toivolan siirtyminen Imatralle on ollut esillä jo aiemminkin.

– Huippu hyvillä fiiliksillä tulen Imatralle pelaamaan. Joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin. Useampana vuonna aiemminkin on neuvoteltu pelaamisesta Redseissä, mutta nyt päästiin viimein sopimuksen kahdelle tulevalla kaudelle, kertoo Toivola.

IPV on Toivolalle osittain jo tuttu seura, sillä mies on talvikaudella käynyt Imatralla harjoituksissa.

– Joukkueessa on ennestään jo useampi tuttu pelaaja ja olen jo muutamana talvena käynyt Imatralla harjoituksissa, kun opiskelen Lappeenrannassa. Suuremman roolin ja vastuun perässä lähdin nyt Pohjanmaalta itään.

Toivolan tarkoituksena on pelata tulevana kesänä myös ulkopelissä.

– Ulkopelaaminen kiehtoo edelleen ja räpylä kädessä on myös tarkoitus pelata useampi peli ensi kesänä. Tavoitteena on pelaajana kehittyä kokonaisvaltaisesti ja pelata tasaisen hyvin joka pelissä. Vahvuudet ovat mailanvarressa ja niitä lähden jalostamaan entisestään, päättää Toivola.

– Juho tuo meille kotiutus- ja vaihtolyöntivoimaa, sekä kilpailua ulkopelin. Seuraavat kaksi kautta hän edustaa punaisia, tärkeä palanen tulevaisuuden rakentamisessa, kommentoi IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää