Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Stam1nasta tuttu Antti Hyyrynen julkaisee talvella esikoisromaaninsa

Antti Hyyrysen esikoisromaani Viimeinen Atlantis on kuvaus lähitulevaisuuden luhistuvasta maailmasta ja kahdesta kotiaan etsivästä pakolaisesta.

– Olen kirjasta lapsenomaisen riemuissani, sillä kolmikymmenvuotinen unelmani toteutuu. Tunnen, että romaani tulee merkitsemään lukijoillekin paljon, Hyyrynen sanoo.

Viimeinen Atlantis -romaani ilmestyy päivälleen kymmenen vuotta Stam1nan Viimeinen Atlantis -albumin ilmestymisen jälkeen. Albumi kritisoi voimakkaasti yhteiskunnan kulutustottumuksia ja otti kantaa luonnonsuojelun puolesta. Kulutuskriittisen teemansa johdosta sille myönnettiin ympäristöpalkinto ilmestymisvuonna 2010. Levy myi platinaa, palkittiin Vuoden metallialbumi -Emmalla ja äänestettiin muun muassa Soundin, Infernon ja Rumban yleisöäänestyksissä vuoden kotimaiseksi albumiksi.

Myös albumin uusintapainos julkaistaan 10. helmikuuta 2020.

Antti Hyyrynen (s. 1980) on metalliyhtye Stam1nan keulakuvana tunnettu muusikko, musiikkivideo-ohjaaja ja rock-lyyrikko, joka on kerännyt paljon kiitosta kantaa ottavilla sanoituksillaan.