Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Luopumisen lauluja Taipalsaaren kirkossa – Esiintymässä muun muassa viime vuoden tangokuningas

Pyhäinpäiväviikonlopun sunnuntaina 3.11.2019 kello 18.00 Taipalsaaren kirkossa hiljennytään muistelemaan edesmenneitä laulun ja runojen parissa.

Luopumisen lauluja - konsertissa hiljennytään kuuntelemaan kaunista musiikkia, runoja ja muistellaan edesmenneitä. Konsertissa laulavat sopraano Jonna Imeläinen, laulaja-näyttelijät Antti L. J. Pääkkönen ja Kirsi Ståhlberg sekä viime vuoden tangokuningas Jarno Kokko Konsertin urkurina ja pianistina on Toni Pussinen

– Olin noin 20 vuotta sitten mukana Ristikankaan kappelissa toteuttamassa konserttia, jossa yhdistettiin runoja sekä lauluja. Siitä sain idean toteuttaa Luopumisen lauluja -konsertin. Näissä konserteissa on kuulijalla tilaa hiljentymiselle, luopumiselle ja surutyölle. Konsertin kappaleiksi on valikoitunut lauluja, joita eniten toivotaan muun muassa siunaustilaisuuksissa. Olen saanut paljon palautetta viimeisen kymmenen vuoden ajalta, että tämä konsertti on tuonut monelle valtavasti lohtua, kertoo Jonna Imeläinen.

Ohjelmassa mm. Bachin Air, Kantelisen Prinsessalle, P. Laaksosen Täällä Pohjantähden alla, V. Samulin Mun sydämeni tänne jää, I. Hannikaisen Rauha sekä monia muita rakastettuja lauluja ja urkumusiikkia. Konsertissa kuullaan myös runoja surusta ja luopumisesta (tekstit mm. Eino Leino, Uuno Kailas, Mariska).

Konsertin kesto on yksi tunti.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.