Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maajussi-Jouko perustelee morsiovalintaansa – "Tuntuu, että saa vastarakkautta"

Maajussille morsian tuli maanantaina 28. lokakuuta päätökseensä, ja jokainen maajussi valitsi kolmesta naisesta rinnalleen morsion.

Kytäjäläinen viljatilallinen Jouko Heino sai ohjelmassa naisilta 120 kirjettä, joista hän valitsi seitsemän. Karsintojen jälkeen kolme naista tuli hänen kotitilalleen.

Maanantaina näytetyssä jaksossa viimein selvisi, valitsiko Jouko rinnalleen Arjan, Lotan vai Merjan.

– On ollut mahtava viikko, kun on ollut kolme naista talossa. Pääsee seuraamaan jokaisen toimia, jokainenhan käyttäytyy eri tavalla ja se ratkaisee paljon valinnassa, Jouko kertoi ohjelmassa.

Viikko oli Joukolle myös opettavainen. Hän esimerkiksi huomasi, että naiset tekevät asioita eri tavalla kuin hän itse. Oli myös totuttava siihen, että tavarat eivät olekaan keittiössä enää tutuilla paikoillaan.

Joukon ohjelmaan yllyttänyt ystävä Markku kysyi Joukolta ennen valintaa, miten on mennyt. Jouko kertoi, että yhden kanssa hän on jo todennut, ettei heistä olisi pari toisilleen.

– Näistä kahdesta toisen tiputtaminen on ehkä kova pala, koska hän on osoittanut tunteistaan minua kohtaan. Mun tunteet eivät ollutkaan riittävät hänelle. Ei ole kivaa mennä sanomaan sitä hänelle, Jouko tunnusti.

Lopulta yhteinen kemia löytyi Lotan kanssa, valintaan vaikutti Lotan lempeys ja miellyttävä luonne. Joukosta tuntuu, että hän saa vastarakkautta häneltä.

– En ole ennen tavannut missään tuollaista luonnetta, Jouko kuvaili.

Ennen valintaa ohjelman juontaja Vappu Pimiä kysyi Joukolta, voisiko siitä tulla loppuelämän juttu.

– Ainakin olemme puhuneet siitä. Yritämme tosissamme yhteistä elämää. Olemme todenneet, että ei tässä vaiheessa kannata alkaa seurustella vaan alkaa olemaan, Jouko sanoi Vapulle.