Kaupunkivenepalvelu laajenee ensi vuonna – Lappeenranta yksi kotisatamista yhteiskäyttöveneille

Kaupunkivenepalvelu laajenee. Skipperi

toimitus

Pääkaupunkiseudulla vuonna 2019 pilotoitu Skipperi Kaupunkivene -yhteiskäyttöpalvelu laajenee kaudella 2020 lukuisille uusille paikkakunnille Suomessa sekä lisäksi Tukholman ja Oslon alueille.

Kaupunkiveneiden suunnitellut uudet kotisatamat ovat Turun alueella, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Joensuussa, Hangossa ja Lohjalla. Tukholmaan avataan kolme kotisatamaa. Oslon kotisatamat tarkentuvat myöhemmin keväällä 2020. Lisäksi Espooseen ja Helsinkiin avataan lisää kotisatamia.

Skipperi, Yamaha Motor Europe ja Inhan Tehtaat ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Yamarin ja Cross-veneiden valmistaja Inhan Tehtaat toimittaa Skipperille noin 120 uutta moottorivenettä kaudelle 2020.

– Kaupunkivenepalvelun suosio on osoitus venealan murroksesta, kuluttajien tarpeiden ja arvostusten muutoksesta ja niiden ymmärtämisestä. Jakamistalous ja veneiden yhteiskäyttö kasvaa ja haluamme olla aktiivisena toimijana mukana muutoksessa, kertoo Inhan Tehtaiden toimitusjohtaja Juha Lehtola tiedotteessa.

Skipperi huolehtii kaupunkiveneiden ylläpidosta, huolloista, vakuutuksista ja veneiden saatavuudesta. Lisäksi uudet kaupunkiveneilijät saavat sähköiset koulutusmateriaalit ja käytännön opetusta veneilyyn, jotta veneilyharrastuksen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Kommentoi

Palvelut