Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karhu tarttuu Keskustan nuijan varteen Lappeenrannassa

Keskustan Lappeenrannan kunnallisjärjestön puheenjohtaja vaihtuu vuodenvaihteessa. Kunnallisjärjestön syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi yksimielisesti Jari Karhun Kunnallisjärjestön puheenjohtajana vuosina 2018 ja 2019 toiminut Johanna Ikävalko ei asettautunut enää ehdolle.

– Tässä ajassa tarvitaan kyllä aatteellisuutta, yhteisöllisyyttä, yhdessä tekemistä ja talkoohenkeä – tuota kaikkea Keskustan toiminta minulle merkkaa. Olen kyllä kovasti otettu, että kunnallisjärjestön syyskokous luotti tämän tehtävän minulle. Pesti alkaa vuodenvaihteesta, mutta aloitan valmistautumisen, kertoo Jari Karhu järjestön tiedotteessa.

– Keskityn nyt työhön, perheeseen, opintoihin ja luottamustehtävien hoitamiseen. Järjestötoiminnassa on hyvä vaihtaa vetovastuuta tasaisin väliajoin. Keskustan kunnallisjärjestö alkaa nyt Lappeenrannassa valmistautumaan kuntavaaleihin ja Jari Karhu on hyvä valinta tuota projektia vetämään, toteaa Johanna Ikävalko.

Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajana jatkaa Jukka Lohko ja Anna-Maija Sipiläinen jatkaa sihteerinä. Vuoden 2020 hallitukseen valittiin Karoliina Ahtiainen, Antti Vilkko, Mirva Hyvärinen, Timo Lampi, Päivi Tikka, Jarmo Pulli ja Eveliina Lohko.

Lappeenrannan kunnallisjärjestö esittää Jari Karhua, Jukka Lohkoa ja Mirva Hyväristä Keskustan Karjalan piirin piirihallitukseen vuodelle 2020. Keskustan Karjalan piirin syyskokous pidetään 20.11. Taipalsaarella.