Raskasta Joulua -konsertissa mukana Lappeenrannan musiikkiopiston lapsi- ja nuorisokuoro

Raskasta Joulua saa nuorisovahvistusta Lappeenrannassa. Raskasta Joulua

toimitus

15-vuotisjuhliaan viettävä Raskasta Joulua -kiertue pysähtyy Lappeenrannan jäähallissa 30.11. Juhlavuoden konsertin artistikattaus täydentyy, kun metallilaulaja Antony Parviainen on ilmoittanut pääsevänsä mukaan Lappeenrantaan.

Marraskuun puolessa välissä starttaavalle kiertueelle on myyty jo yli 40 000 lippua ja kiertueen konserteista viisi on loppuunmyytyjä.

Juhlavuoden kaksiosainen konsertti pitää sisällään kappaleita koko Raskasta Joulua -historian ajalta. Shown ensimmäinen puoli on tarinallinen ja toisella puolikkaalla rokataan tukka putkella. Uudistetun show’n ovat suunnitelleet Raskasta Joulua –konseptin kehittänyt Erkka Korhonen yhdessä nykysirkusta, tanssia, teatteria, oopperaa ja spektaakkeleita ohjanneen ja koreografioineen Minna Vainikaisen kanssa.

Osana uudistettua show’ta joka paikkakunnalla on mukana on myös paikallinen lapsi- tai nuorisokuoro. Lappeenrannassa lauluvoimaa omalta osaltaan tuo noin 30-henkinen Lappeenrannan musiikkiopiston lapsi- ja nuorisokuoro. Kyseessä on ensimmäinen kerta Raskasta Joulua –historiassa kun kiertueella on mukana iso kuoro. Kiertue alkaa Hyvinkäältä marraskuun 15. päivä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu