Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hope jakaa jälleen jouluiloa eteläkarjalaisille lapsiperheille

Hope – Yhdessä & yhteisesti ry:n Lappeenrannan paikallistiimi järjestää joulun alla keräyksiä paikallisten vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsiperheiden hyväksi. Hopen asiakasperheiden lapsille kerätään lahjoituksina joululahjoja ja perheille jouluruokakasseja 22.11.–14.12. välisenä aikana.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n perusajatus on synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Lappeenrannan paikallistiimi haluaa tuoda tasa-arvoa myös lapsiperheiden jouluun välittämällä lahjoja ja jouluruokakasseja asiakasperheilleen. Lappeenrannan Hope toimii koko Etelä-Karjalan alueella.

Viime vuonna järjestettiin joulukeräykset ensimmäistä kertaa ja tuolloin 170 perhettä sai jouluiset kuivaruokakassit. Joululahjatoiveita toteutettiin lähes 800.

Joulukeräys on Etelä-karjalassa 22.11.–14.12. (Imatran Prisma 22.11.-18.12.). Joulukeräyksessä on kuultu lasten ja nuorten toiveita. Toiveet on kirjattu lappuihin ja ne ripustetaan joulukuusiin ja -nauhoihin, joita löytyy paikallisista yrityksistä.

Lahjoittajat voivat valita puusta tai nauhasta haluamansa toivelapun, ostaa lahjan ja palauttaa sen paketoimattomana tai lahjakassissa keräyspisteelle tai Hopen varastolle (Standertskjöldinkatu 1). Keräyksessä lahjoitettavien tuotteiden tulee olla uusia.)

Ruokakassikeräyksessä kerätään jouluisia kuiva-aineita asiakasperheille jaettavaksi. Kuiva-ainekeräykseen voi osallistua tuomalla lahjoituksen Hopen varastolle (Standertskjöldinkatu 1) keskiviikkoisin klo 17.00–18.30 aina 11.12.2019 saakka.

Keräykseen voi tuoda joko yksittäisiä kuiva-aineita tai kokonaisia kuiva-ainetarvikekasseja. Kaikki kerätyt ruokakassit jaetaan Hopen asiakasperheille lasten joululahjojen jaon yhteydessä.

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tukea Hope Lappeenrannan toimintaa myös esimerkiksi lahjoittamalla lahjakortteja, elämyksiä tai palveluita, sekä taloudellisesti lahjoittamalla varoja Etelä-Karjalan lapsiperheiden hyväksi keräystilille.

Juttua muokattu 14,11, klo 6.28, korjattu ruokakassien saajien määrä.