Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Guinnesin ennätysmies yritti saada SuperWaltzerin nimeensä – kertoo saaneensa uuden nimen, jota ei tilannut

Sipoolainen Guinnesin ennätysmies Sami Sulo Viljami Vironen halusi muuttaa nimekseen Sami Sulo Viljami Super Waltzer. Uudella nimellä hän olisi juhlistanut tekemäänsä maailmanennätystä.

Vironen kieppui syksyllä 2018 Tivoli Seiterän SuperWaltzer-laitteessa 51 tuntia.

Nimilautakunta ilmoitti hyväksyvänsä Virosen neljänneksi nimeksi Superin, mutta Waltzeria se ei puoltanut uudeksi sukunimeksi.

Asiaa pyöriteltiin jonkin verran, ja lopulta Vironen ehdotti 4. nimekseen Superwaltzer. Ei mennyt läpi. Superwaltzer löytyy nyt myös nimistölautakunnan viralliselta listalta, johon on kirjattu nimet, joita se ei puoltanut.

Uuden nimen hän kuitenkin sai, yllätyksenä ja pyytämättä. Vironen sanoo olleensa siinä käsityksessä, että nimenmuutos oli veivaamisen jälkeen unohdettu.

Siinä hän oli väärässä, ilmeni hiljattain. Nimi on vaihtunut, mutta eri tavalla kuin Vironen oli missään vaiheessa tarkoittanut.

– Sain uuden Kela-kortin, jossa lukee nyt Sami Sulo Viljami Super Vironen, ennätysmies kertoo.

– Tämä meni nyt aivan ketuilleen, koska en minä mikään Super pelkästään halua olla.

Vironen aikoo hakea nimimuutoksensa hylkäämistä. Hän sanoo olevansa tyytyväinen, kunhan vain saa vanhan nimensä takaisin.

Lue myös:Nyt se on varmaa! Sipoolainen Sami Vironen rikkoi Guinnessin maailmanennätyksen – kieppui tivolilaitteessa 51 tuntia

Lue myös:Tavoitteena maailmanennätys Guinnesin kirjaan – varusteina tukisukat ja lippalakki