Mikkelin Kaupunkilehti osaksi Mediatalo Keskisuomalaista – "Hienosti hoidettu ja arvostettu lehti"

Vesa-Pekka Kangaskorpi on Medialiiton hallituksen puheenjohtaja ja Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja. Keskisuomalainen

toimitus

Mediatalo Keskisuomalaisen omistama Kaakon Viestintä Oy on ostanut Mikkelin Kaupunkilehden liiketoiminnan Mikkelin Kaupunkilehti Oy:ltä. Kauppa astuu voimaan 1.1.2020.

Mikkelin Kaupunkilehti ilmestyy kerran viikossa ja sitä jaetaan Mikkelin lisäksi Juvan, Hirvensalmen ja Mäntyharjun alueilla.

– Mikkelin Kaupunkilehti täydentää erinomaisesti tuotevalikoimaamme Mikkelissä ja laajemmin Etelä-Savossa. Uskomme, että tehdyllä hankinnalla pystymme tarjoamaan sekä lukijoille että ilmoittajille entistä kattavamman ja monipuolisemman tarjonnan. Kaupunkilehti on hienosti hoidettu ja arvostettu lehti, jolla on vahva asiakaskunta Mikkelissä ja sen lähialueilla, Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi toteaa kaupasta kertovassa tiedotteessa.

Mediatalo Keskisuomalainen on kasvanut voimakkaasti tänä vuonna.

Konserni osti vuoden alussa Suomen Suoramainonta Oy:n (SSM), huhtikuussa Kaakon Viestintä Oy:n ja ESV-Paikallismediat Oy:n osakekannat ja kesäkuussa Loviisan Sanomien ja Pyhtäänlehden liiketoiminnot KSF-medialta. Lisäksi Mediatalo Keskisuomalainen on laajentanut toimintaansa digitaalisissa näyttöpinnoissa.

– Pyrimme myös jatkossa olemaan kasvuhakuinen ja uudistuva, Kangaskorpi lupaa.

Tämä lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Aiheeseen liittyvää

  1. Mediatalo Keskisuomalaisen sanomalehdet ilmestyvät ensi vuonna joka päivä – mobiilioptimoitu näköislehti ulos myös jouluna 1.4.2020 17:29

Kommentoi

Palvelut