Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauri Ylösen alennusmyyntiin panema miljoonatalo Sipoossa on taas kaupan – hinta lähti uuteen nousuun

Muusikko Lauri Ylönen sai kesällä viimein myytyä miljoonaluokan luksustalonsa Sipoon Kalkkirannassa. Rokkitähden itsensä suunnittelema ja rakennuttama talo ehti olla myynnissä pari vuotta, jonka aikana sen hinta lähes puolittui.

Alunperin moderni talo meren rannalla oli myynnissä heti valmistuttuaan 3 950 000 eurolla vuonna 2017. Kun talo ei mennyt kaupaksi, Ylönen laski kertaheitolla sen hintaa miljoonalla eurolla.

– Miljoona on mukavan pyöreä summa. Kaikki asuntokauppoja tehneet tietävät, että joskus hintaa pitää ruuvata. Nyt talo on varmasti paljon entistä mielenkiintoisempi, Lauri Ylönen perusteli tuolloin miljoona-alennustaan Ilta-Sanomille.

Miljoona-alennuskaan ei saanut taloa kaupaksi, joten hintaa ruuvattiin entisestään. MTV:n mukaan Ylösen talo myytiin lopulta viime kesänä 2 180 000 eurolla, eli 1 770 000 euroa alkuperäistä hintapyyntöä halvemmalla.

Nyt uusi omistaja on laittanut talon jälleen myyntiin ja sen hintapyyntö on Oikotiellä 2 490 000 euroa. Myynnistä uutisoi ensimmäisenä MTV, joka aikanaan esitti talon rakentumisen nettisarjassaan Laurin oma talo.

Hulppeassa talossa on yli 300 neliötä, ja siinä on muiden muassa oma elokuvateatteri. Rantaan on rakennettu sauna.

Merellinen Sipoo vaikuttaa olevan Lauri Ylösen mieleen: edellisen miljoonatalonsa hän rakensi ex-puolisonsa Paula Vesalan kanssa ostamalleen tontille Karhusaareen vuosi sen jälkeen, kun alue pakkoliitettiin Helsinkiin vuonna 2009.

Karhusaaren talo myytiin vuonna 2015. Sen hintapyyntö oli tuolloin huimat kahdeksan miljoonaa euroa, mutta toteutunutta myyntihintaa ei ole kerrottu julkisuudessa.