CAP-Autokoulu avasi toimipisteen Isossa-Kristiinassa

Ajosimulaattori CAP

toimitus

CAP-Autokoulu avasi keskiviikkona uuden toimipisteensä Kauppakeskus Isossa-Kristiinassa. Koulu on toiminut Lappeenrannassa vuodesta 2016.

Erikoisuutena koulu tarjoaa oppilaille erityistukea erilaisiin jännitys- ja pelkotiloihin.

– Teemme parhaamme jokaisen oppilaan oppimisen eteen. Olemme Pohjoismaiden suurin autokoulu, ja pystymme pitämään opettajien taitotason aina ajan tasalla esim. lainmuutoksista ja niiden vaikutuksista autokouluopiskeluun, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Sonja Arohonka.

– Autamme mielellämme myös opetuslupalaisia ja tarjoamme tukea myös heidän ajoharjoitteluun. Juuri nyt tarjoamme heille ilmaisen sparraustunnin, lain vaatimien pakollisten kurssien päälle.

CAP palvelee Arohongan mukaan oppilaita niin puhelimitse, sähköpostitse, nettisivujen chatissä, kuin Facebookin Messengerinkin välityksellä.

CAPilla on myös pitkäaikainen kokemus ajosimulaattorin kehitystyöstä. Simulaatio on nykyaikainen, tehokas ja ekologinen tapa sisäistää ajamisen oleellisimmat periaatteet ja hahmottaa kontrolloidusti liikenneympäristöt tilanteineen ja sääntöineen.

– Esimerkiksi Lappeenrannassa on vaikea harjoitella raitiovaunujen väistelyä liikenteessä. Simulaattorissa on myös turvallisempaa harjoitella pahimpia riskitilanteita, joihin kukaan ei toivottavasti liikenteessä joudu, Arohonka selittää.

CAPissa opiskelu tapahtuu nykyisin verkko-opintoina, kullekin parhaaseen aikaan tietokoneen tai mobiililaitteen avulla. Oppilas ei ole sidottu tietyllä kellonlyömällä alkaviin teoriatunteihin. Autokoulu alkaa aina teoriatunneilla, ja ajotunneille pääsee vaadittavien teoriatuntien suorittamisen jälkeen. Teoriatuntien määrät vaihtelevat ajokorttiluokittain.

– Ei siis enää ennakkoilmoittautumista teoriatunneille, eikä luokkatilassa istumista, vaan voi hypätä kurssille aina valvomon aukioloaikoina. Oppimisympäristössä voi myös harjoitella rajattomasti tulevaa teoriakoetta varten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu