Sunnarileffat: Musikaali (Mamma Mia 2 ja Bohemian Rhapsody)

Sunnarileffojen genre on tällä kertaa musikaalit. Sunnarileffat ovat K18 ja saliin saa viedä kahvilasta alkoholijuomia. Liput 7 € /elokuva tai 12 € molemmat.

Kello 17.00
Mamma Mia: Here We Go Again! (sing-along)

Valmistaudu jälleen laulamaan, tanssimaan, nauramaan ja rakastamaan!

Elokuva jatkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva jäi ja mukana on myös takaumia Donna Sheridanin nuoruuteen vuoteen 1979. Takaumissa kerrotaan miten Donna saapui Kalokairin saarelle ja miten hän tapasi jokaisen tyttärensä isäehdokkaan.
Kesto: 1 t 55 min

Ohjaaja: Ol Parker

Pääosissa: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Julie Walters, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia, Cher


Kello 19.30
Bohemian Rhapsody (sing-along)

Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.
 

Kesto: 2 t 14 min

Ohjaaja: Bryan Singer

Pääosissa: Rami Malek, Aidan Gillen, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Mike Myers, Tom Hollander, Ben Hardy
 

Tapahtuman tiedot

valtakatu 39

Kulttuuritila Nuijamies

Lappeenranta

Luetuimmat

Uusimmat