Tomi Salesvuo East Funk Attack

 

EFA_byToniRutanen

 

Räjähtävä Tomi Salesvuo East Funk Attack uuden äärellä!

Liput 15 € Ticketmasterista https://www.ticketmaster.fi/event/tomi-salesvuo-east-funk-attack-lippuja/261021 ja Nuijamiehestä. K18. 

Väkevän energisestä tulkinnasta sekä live-esiintymisestään tunnettu rumpali Tomi Salesvuon liidaama East Funk Attack on valmistellut kolmatta studioalbumiaan pitkäjänteisesti. Uutta musiikkia tulee syyskuussa ja niitä on mahdollisuus kuulla ensi kertaa livenä tänä syksynä.

East Funk Attack on esiintynyt Euroopassa vuosien varrella useasti. Alkukesästä Tanskassa ja Saksassa keikkaillut bändi julkaisi viime vuonna “Live at E-Studio” EP:n sekä samassa yhteydessä kuvatut live-videot. Yhtye on saanut myös levyillään kiitettäviä arvioita ja heidän musiikkinsa on sanottu tuovan mieleen niin Isaac Hayesin, Public Enemyn kuin Tower of Powerinkin.

Nuijamiehen lavalla kuullaan Euroopan klubeilla yhteen hiotunut ryhmä. Sävellyksissä on tarttumapintaa sekä viitteitä pop-, rock- ja soul-musiikin tunnelmiin, jotka saatellaan kuulijoille poikkeuksellisen yhtenäisellä ja svengaavalla otteella. Läsnä on edelleen niin bändille tuttu jazzillinen improvisointi kuin hulvaton ja hauska heittäytyminenkin!

Tomi Salesvuo East Funk Attack on:

Taru Ratilainen, laulu
Ukko Heinonen, saksofoni ja huilu
Ilmari Aitoaho, koskettimet
Matias Kiiveri, kitara ja taustalaulu
Heikki Laine, basso
Tomi Salesvuo, rummut ja taustalaulu

www.eastfunkattack.com
IG: @ eastfunkattack

Tapahtuman tiedot

Aika: 21:00- 23:00

valtakatu 39

Kulttuuritila Nuijamies

Lappeenranta

Luetuimmat

Uusimmat