Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OC Bar otti murskavoiton Imatran yökerhoäänestyksessä – valttina livemusiikki

Osmo’s Cosmos Bar otti murskavoiton Imatralaisen ravintolaäänestyksen paras yökerho -sarjassa.

OC Bar sai 517 ääntä, mikä tarkoittaa kokonaispotista 63 prosentin osuutta.

– Hyvältä tuntuu. Olemme ilmeisesti onnistuneet siinä, mitä teemme. Yleisö päättää, se on tällä alalla oikeastaan ainoa mittari. Jos se ei tuntuisi hyvältä, niin mikä sitten, pohtivat yrittäjät Pete Kiisseli ja Ville Soininen sekä OC Barin vuoropäällikkö Jari Pettinen

Kaupungin toiseksi parhaaksi yökerhoksi Imatralaisen lukijat äänestivät Huuman (125 ääntä, 15 %) ja kolmanneksi sijoittui LinnaKlubi (74 ääntä, 9 %). Niukasti neljänneksi jäi Valentino (73 ääntä, 9 %). Ehdolla oli myös Imatran Kylpylä (41 ääntä, 5 %).

Asiakkaan viihdyttäminen on ravintolan koko historian ajan ollut OC Barin väelle ”number one”, eli kaikkein tärkein asia.

– Se varmasti näkyy äänestyksen tuloksessa. Lisäksi meillä on hyvä henkilökunta, hyvät ovimiehet ja DJ-palvelut sekä musaosasto kunnossa.

Toiminnan jatkuva kehittäminen on ravintolalle tärkeää.

– Se ei tarkoita kasvamista ja suuremmaksi tulemista. Eikö samankokoista muka voi kehittää aina paremmaksi?

OC Barissa käy kaiken ikäisiä asiakkaita. Ikäraja on aina ollut 18 vuotta – ja tulee olemaan.

– Ei tämän kokoisella paikkakunnalla ole varaa marginalisoitua. Sulassa sovussa kaiken ikäiset meillä bailaavat.

Livemusiikki on yksi OC Barin valttikorteista. Eri genrejen artisteja tullaan näkemään jatkossakin lavalla viikoittain.

Ismo Alanko esiintyi OC Barissa keskiviikkona. Keikka alkoi jo kello 20. Viikonloppuiltoina asiakkaat tulevat paikalle hyvin myöhään, ja live-esiintyjää odotetaan lavalle jopa seuraavan vuorokauden puolelle.

– Keikat alkavat tosi myöhään, ja hullua on se, että siitä valittavat niin asiakkaat kuin artistitkin. Silti vanhoista perinteistä on vaikea päästä irti.

OC Bar haluaakin herättää alkuiltojen livekeikat henkiin.

– Tarkoituksena on tuoda Suomen kovimpia nimiä esiintymään alkuiltaan, vaikkapa keskellä viikkoa, kuten Ismo Alanko nyt. Jos keikka alkaa kello 20, yleisö on viimeistään kello 23 kotona ja nukkumassa. Ja seuraavana aamuna jaksaa lähteä töihin!