Sedu Koskisella taas uusi suunnitelma – KL: Mielii nyt meren taakse

Sedu Koskinen haluaa monistaa Hernesaaren Ranta -konseptin myös ulkomaille. Kuva Hernesaaren Rannasta viime kesältä. Tänä kesänä paikkaan on tulossa oikeat palmut muovipalmujen tilalle. Avajaiset ovat vappuaattona. Hernesaaren Ranta

Jussi Vehkasalo

Ravintolayrittäjä Sedu Koskinen aikoo monistaaHelsingin Hernesaareenrannassa toteuttamaansaravintolakeskuskonseptia myös Tallinnaan ja mahdollisesti myös muihin Pohjoismaihin ja Espanjaan. NäinHernesaaren Ranta -konttikonseptista on tulossa vientituote, uutisoi Kauppalehti

Koskisen mukaan Tallinnan kanssa on tehty jo alustava sopimus vastaavasta, mutta vielä suuremmasta kokonaisuudesta.

Paikkoja katsellaan myös muista Pohjoismaista ja Espanjasta."

Paikkoja katsellaan myös muista Pohjoismaista ja Espanjasta. Kevyt konttikonsepti on helppo koota ja purkaa sesongin mukaan.

Kumppaniksi ja pääomasijoittajaksi Hernesaarenranta Oy on saanut Restamaxin, joka omistaa nykyisin Hernesaarenrannasta 60 prosenttia.

Loppu on edelleen Koskisella, joka on yhä myös yhtiön toimitusjohtaja.Myös tulevat ulkomaiset investoinnit Koskinen tekee Restamaxin kanssa.

Koskisella on kokemusta Tallinnaan ja muualle ulkomaille levittäytymisestä jo aiemmiltavuosikymmeniltä: Kesällä 2004 hänperusti Tallinnaan R.I.F.F.-nimisen ravintolan. Wikipedian tietojen mukaan kiikarissa oli myös ravintolatoiminta Lontoossa ja Tukholmassa, mutta ne eivät toteutuneet.

Thaimaan Phuketiin vuonna2006 avattu Seduction-ravintola sen sijaan porskuttaa edelleen.

Lähde: Wikipedia

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu