Lappeenrantalaiset miehet etsivät innokkaasti masturbointiseuraa – nettikartalla myös uimahallit

Internetissä on kartta, jonne miehet merkitsevät muun muuassa masturbointipaikkoja. Palvelussa on runsaasti merkintöjä ympäri Etelä-Karjalaa. Kuvankaappaus Grafetee.com-sivulta.

Riina Haapala

Internetissä kiertää linkki karttaan, jossa miehet ilmoittavat menevänsä jonnekin masturboimaan tai tyydyttämään toisiaan.

Lappeenrannassa merkittyjä paikkoja ovat muun muassa Lappeenrannan ja Lauritsalan uimahallit.

Lappeenrannan kaupungin kunnossapitotyönjohtaja Tommi Nakari ihmettelee, miten uimahallin saunassa masturboiminen olisi edes mahdollista.

–En usko, että saunassa pääsisi masturboimaan. WC:t ovat asia erikseen. Meillä on lukittavia vessoja siellä, Nakari arvelee.

Ketään ei ole uimahallien saunoista saatu kiinni. Nakarin mukaan se olisi poliisiasia.

–Se on varmaankin poliisiasia ja porttikielto tulisi välittömästi, jos jäisi kiinni. Näin uskoisin, Nakari sanoo.

Uimahallin saunassa uskaltaa hänen mukaansa käydä jatkossakin.

–Meillä on kuitenkin aika paljon asiakkaita, että en usko että kukaan saunassa sellaista tekisi. Siitä tulisi aika nopeasti tieto, Nakari sanoo.

Myös kauppakeskus IsoKristiinan kohdalla on merkintä, jonka mukaan erityisesti toisen kerroksen miesten vessassa tapahtuu.

IsoKristiinan kiinteistöpäällikkö Rebecca Haaranen ei ole kuullut siitä, että Iso-Kristiinan vessoissa käytäisiin masturboimassa. Hän ei halua kommentoida asiaa ennen kuin on selvittänyt sitä tarkemmin.

Saimaan Setan puheenjohtaja Tommi Kiukas ei ole aiemmin kuullut kartasta. Onko Lappeenranta niin ahdasmielinen, ettei seuraa voi hakea julkisesti?

–Voihan se olla sitäkin, että Lappeenranta on niin pieni ja ahdasmielinen paikka, ettei täällä pysty omalla nimellään hakemaan seksiseuraa.

Moni merkintä keskustelussa on ainakin ilmoituksen perusteella vanhemman miehen tekemä. Kiukas sanoo, että tilanne voi olla vaikea juuri vanhemmilla miehillä.

–Ne viisikymppiset muistavat sen, kun se on ollut rikos. Ehkä sen takia he hakevat sitä puuhailuseuraa nimettömästi netissä.

Näissä paikoissa tapahtuu

Intenet-palvelu Grafeteen kautta tehdyllä kartalla näkyy useita eri kohteita.

Lappeenrannassa niitä ovat muun muassa Lappeenrannan uimahalli, Lauritsalan uimahalli, kauppakeskus IsoKristiina, kanavan seutu sekä Joutsenon levähdyspaikat. Uimahallien viimeisimmät merkinnät on tehty 14.4. ja 13.4. ja IsoKristiinan vessan 18.4.

Imatralla on kartalla useita pisteitä, mutta vilkasta keskustelua on vähemmän.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut