Halajaako mieli lavalle? – sataman kesäkaraoke tulee taas!

Lappeenrannan linnoituksessa tapahtuu viikonloppuna. Janne Koivisto

toimitus

Alkaneen kesän perinteiset Torikaraoket järjestetään Satamatorilla keskiviikkoisin 15.6., 13.7. ja 10.8. kello 19−21. Lappeenrannan kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi laulamaan sekä nauttimaan karaoken tunnelmasta. Satamatorin karaokejuontajana toimii totuttuun tapaan Pentti Hotti

Karaokea on järjestetty Satamatorilla jo noin 10 vuoden ajan ja Torikaraoken suosio on pysynyt korkealla jokaisena kesänä. Yhden karaokeillan aikana esiintymislavalle ehtii vuorollaan noin 20−25 laulajaa.

– Tunnelma torikaraokessa poikkeaa ravintoloissa vedetyistä karaokeilloista, sillä suurin osa torille tulevista laulajista on harjoitellut esityksensä hyvin. Joskus laulajia on ollut jonossa niin paljon, etteivät kaikki ole ehtineet lavalle, Hotti kertoo.

Torikaraokessa on mukana myös nuoria esiintyjiä, jotka eivät ikänsä puolesta vielä ravintolaan pääse. Nuorten laulajien määrä onkin torikaraokessa lisääntynyt. Myös ulkomaalaiset esiintyjät ovat lisääntyneet. Karaokepitäjältä löytyy oikeudet suomen ja englannin kielten lisäksi myös venäjänkieliseen karaokeohjelmistoon.

Torikaraoke on osa Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalveluiden Kesäkonsertit 2016 -tarjontaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu