Mobiilisovellus yhdistää työn ja tekijän – Lappeenranta mukana uudessa kokeilussa

Lappeenrannan kaupunki lähtee mukaan uudenlaiseen Work Pilots -työllistämiskokeiluun, jossa kaupunki lahjoittaa 100 tuntia työtä yhdistyksille lappeenrantalaisten nuorten palkkaamista varten. Work Pilots -mobiilipalvelu on lyhytkestoisten ja pienimuotoisten työtehtävien suorittamista varten perustettu palvelu.

”Work Pilots tekee keikkatöiden löytämisestä helpompaa kuin koskaan. Selaat ja haet keikkoja parilla näpäytyksellä, tienaat rahaa ja näytät mihin kaikkeen pystyt. Teet vain sen verran töitä kuin haluat, silloin kuin sinulle sopii", Work Pilots -palvelua kuvataan.

Jokaisesta keikasta maksetaan kiinteä 10 euron tuntikorvaus ja keikan antaja antaa palautteen tehdystä työstä. Kaikki työt tallentuvat työntekijän profiiliin, jota voi käyttää todisteena työkokemuksesta. Sovellus hoitaa myös sopimukset ja verot.

Työntarjoaja valitsee ilmoittautuneiden joukosta sopivan työntekijän. Lappeenrannan kaupunki maksaa kokeiluun osallistuvien yhdistysten puolesta nuorten palkat ja palvelun käytön sekä auttaa palvelun käytännön asioissa. Työtehtävään tulee rekrytoida työtä vailla oleva nuori, vähintään 14 vuotta tänä vuonna täyttävä.

Work Pilots on kotimainen mobiilipalvelu, joka yhdistää lyhytkestoiset työt ja tekijät. Sovellus on yritysten lisäksi myös yksityisten henkilöiden käytettävissä. Sovelluksen avulla voi löytyä esimerkiksi kiireapua yrityksien ja kotitalouksien kausiluonteisiin töihin.

Lisätietoa Work Pilots-sovelluksesta: http://workpilots.fi/

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut