Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorisotyöntekijä Timo Lampi on Lappeenrannan vuoden työmatkapyöräilijä

Seurakunnan nuorisotyöntekijä Timo Lampion Lappeenrannan vuodentyömatkapyöräilijä.

Saimaan Latuja Icycle Lappeenranta valitsivatLappeenrannan vuoden työmatkapyöräilijänjo kuudennenkerran

Toisen palkinnon sai Tuula Heino Etelä-Karjalan liitosta ja kolmannen palkinnon Jonna Pulliainen Fazer Makeisista.

Vuoden työmatkapyöräilijät julkistettiin ja palkittiin tiistainaLappeenrannan satamassa.

Vuoden työmatkapyöräilijä -kampanjalla on haluttu tuoda esiin henkilöitä, jotka edistävät pyöräilyä pyöräilemällä itse ja samalla toimimalla esimerkkinä muille.

Palkittavia olivat ehdottaneet työtoverit, ystävät tai lähisukulaiset.

Saimaan Latu ry:n puheenjohtaja Sulo Tuuliaisen mukaan kampanjalla halutaan herättää keskustelua pyöräilystä työpaikoilla, kannustaa ihmisiä lisäämään liikkumista ja samalla vähentävän autoilua työmatkaliikenteessä.Tuuliaisen mukaan tässä on onnistuttu varsin hyvin.

Valitsijaraadin muodostivat tänä vuonna Juhani Sirkiän johdolla Saimaan Ladun edustajaSulo Tuuliainen jalappeenrantalaiset pyöräilyaktiivit Matti Pesu ja Tomi Lapinlampi

Tänä vuonna palkittiin ensi kertaa Vuoden pyöräilyteko.Ehdolla oli useampiakin erilaisia pyöräilytekoja, mutta ylitse muiden nousi selkeästi Lappeenrannan kaupungin kasvatus- ja opetustoimi.

Raadin valinnalle löytyi runsaasti perusteita.Liikkuva koulu hankeessa oppilaita on kannustettu kulkemaan omalla lihavoimalla sekä koulumatkat että välitunneilla.

Vuoden pyöräilyteko -palkinnon otti vastaan kaupungin perusopetusjohtaja Mari Routti