Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoomusnuoret lähetti foliohatun Kd-puolueelle – "Lopettakaa taistelu tasa-arvoa vastaan"

Kokoomusnuoret piikittelevät kristillisdemokraatteja, joiden kansanedustajat ovat viime päivinä ottaneet aktiivisesti kantaa sukupuolta ja avioliittoa koskeviin teemoihin.

Kahden puolueen välinen kiistasukupuolisesta suuntautumisesta johti tänään siihen, että kokoomusnuoret lähettikristillisdemokraateille foliohatun taitteluohjeet ja kokonaisen foliorullan.

Kaupunginvaltuutettu Henrik Vuornoksen Twitter-päivityksen mukaan foliorullan mukana oli kehotus "lopettakaa taistelu tasa-arvoa vastaan".

Kokoomusnuoret ovat suivaantuneet muun muassa kristillisdemokraattien entisen puheenjohtajan Päivi Räsäsen tuoreeseen kirjaan. Kirjassa Räsänen toteaa muun muassa, ettei avioliiton perusta ole siinä, että ihminen pitää toisesta, vaan miehenä ja naisena olemisessa. Räsänen jatkaa sanomalla, että olisi julmaa olla tuomitsematta homoseksuaalisuutta synniksi.

Kansanedustaja Antero Laukkanen puolestaan on kannellut oikeuskanslerille Opetushallituksen tasa-arvo-oppaasta, jonka hän näkee liian sukupuolineutraalina.

– Viime päivinä esitetyt näkemykset kristillisdemokraattien suunnasta ovat täysin käsittämättömiä ja sellaisinaan harppaus vuosikymmenten taakse. Viime vuosina on saatu valtavasti hyvää aikaan tasa-arvon saralla, eikä toisten lisääntynyt vapaus ja onni ole yksilöltä pois, ihmettelee kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov

– Erityisen pöyristyttävä on kansanedustaja Laukkasen kantelu, jolla hän käy opetushallituksen tasa-arvotyötä ja suomalaisia opettajia vastaan väittäessään, että opettajan omalla seksuaalisella suuntautumisella ja kokemuksella on vaikutusta oppilaan kokemaan sukupuoliseen suuntautumiseen, Sazonov jatkaa.