Musta Barbaari väittää: äiti ja sisko joutuivat siviilipoliisin hampaisiin – "Äiti ei uskalla astua talosta ulos"

Don Lehtinen

Rap-artistiJames Nikanderalias Musta Barbaari kertoo poliisin kohdelleen kaltoin hänen siskoansa ja äitiänsä perjantai-iltana Aleksanterinkadulla.

Sisko ja äiti olivat viettämässä iltaa, kun siviilipoliisit tulivat tivaamaan heiltä passeja. Sisko ei suostunut pyyntöön, joten molemmat laitettiin käsirautoihin.

–Siskoni kysyi vielä kertaalleen, että miksi heitä kohdellaan näin ja mitä he ovat muka tehneet, johon poliisit eivät vastanneet yhtään mitään! Äitini pelkäsi henkensä edestä, ja luuli tulevansa hakatuksi, sillä poliisien otteet olivat erittäin röyhkeät! Nikander kirjoittaa.

Paikalle saapui tämän jälkeen kaksi poliisipartiota, joiden autoissa kaksikko tutkittiin. Kun tutkinta oli ohi, sisko otti puhelimensa ja alkoi kuvata tilannetta. Poliisi kuitenkin nappasi häneltä puhelimen pois ja ilmeisesti poisti videon.

– Myöhemmin selvisi, että toinen siviilipoliiseista oli kadottanut virkamerkkinsä ja syyttänyt siskoani ja äitiäni sen viemisestä. Poliisit suorittivat ruumintarkastukset ja mitään virkamerkkiä ei löydetty. Poliisit tutkivat laukut ja mitään virkamerkkiä ei löytynyt, vaan äitini tabletti oli rikottu.

Tilanne kesti Nikanderin mukaan noin tunnin. Nikander vaatiikin nyt poliisia selvittämään tapauksen perinpohjaisesti sekä pyytämään anteeksi.

Poliisi ei ole kommentoinut tilannetta.MTV:n mukaanperjantai-iltana on merkitty Aleksanterinkadulta kaksi tehtävää häiriökäyttäytymisen takia.