Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ostivat yli 400 000 euron huvilan ­– "Vaatii pientä laittoa"

Avoimessa tarjouskilpailussa riitti 422 000 euroa.

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen muuttavat Kellokoskelta Rusutjärvelle. Kuva Leppärannasta on julkaistu Tuusulan kuntakehityksen myynti-ilmoituksessa. Huvila sijaitsee järven rannalla. Tuusulan kuntakehitys

Jouko Tuomas-Kettunen

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen on ostanut perheelleen Tuusulasta suojelluksi luokitellun Leppärannan huvilan.

Tuusulan kunta myi talon tontteineen alkukesästä avoimen tarjouskilpailun perusteella. Asiasta kertoi ensimmäisenä Keski-Uusimaa-lehti

Leppäranta on vuonna 1930 rakennettu huvilatila Tuusulan Rusutjärven rannalla. Talon hinnaksi tuli 422 000 euroa. Lopullisesti kaupan sinetöi Tuusulan kunnanvaltuusto, joka päättää tämänkaltaiset kiinteistökaupat.

– Käsiraha on jo maksettu. Teimme keväällä tarjouksen, joka hyväksyttiin. Se oli korkein, ja taisipa olla ainoakin, kertoo kesälomalta tavoitettu Antti Kaikkonen.

Kaikkonen ja hänen puolisonsa Satu Taiveaho ovat jo jonkin aikaa etsineet sopivaa tilaa.

–Ennen tätä katsoimme noin viisitoista kohdetta, mutta vasta tämä kolahti kunnolla. Leppäranta on uniikki paikka, Antti Kaikkonen toteaa.

Kaikkonen ja Taiveaho myyvät parhaillaan Kellokosken taloaan 414 000 euron hintaan.Kaikkonen kertoo, että perhe aikoo muuttaa Leppärantaan marraskuun paikkeilla. Sitä ennen on edessä laaja remontti.

– Vaatii pientä laittoa. Voi olla vähän isompaakin laittoa, Kaikkonen naurahtaa ja viittaa talon pitkään historiaan.

Lue koko juttu tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu