PEPO kiinnitti lähes kaksimetrisen yhdysvaltalaisen maalivahdin

Paul Blanchette.

Heikki Kemppainen

Jalkapallon kakkosessa pelaava PEPO Lappeenranta ry:n täydentää miehistöään. Seura on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaisen maalivahdin kanssa.

PEPO on solminut kauden mittaisen sopimuksen maalivahti Paul Blanchetten kanssa. Nuori 22-vuotias maalivahti oli PEPO:n testissä tammikuun alussa. Paul harjoitteli kaksi viikkoa joukkueen kanssa ja pelasi kahdessa ottelussa Imatran Aviasport-turnauksessa. Hän vakuuttiosaamisellaan valmennustiimin.

- Paul on isokokoinen (194 cm), ulottuva maalivahti joka omaa myös räjähtäviä ominaisuuksia torjunnoissaan. Hän osaa johtaa erinomaisesti pelaajia ja kykenee mainiosti pelaamaan myös jaloin palloa, mitä pelitapamme vaatiikin. Uskon että voimme auttaa häntä urallaan eteenpäin täällä, samoin hän pystyy auttamaan joukkuettamme menestymään. Meillä on kolme erinomaista vaihtoehtoa maaliin ja kilpailutilanne kehittää jokaista maalivahtia. Uskon ettei millään muulla Kakkosen joukkueella ole yhtä hyvää tilannetta näiltä osin,kommentoi maalivahtivalmentaja Ville Muhli

PEPOn testijaksolla oli seitsemän pelaaja ja neuvottelut jatkuvat myös muutaman muun testipelaajan kanssa. Näistä tiedotetaan myöhemmin, jos ne etenevät.

- Olin erittäin tyytyväinen testijaksoon ja näyttää, että saamme hankittua mukaan pelaajia, jotka todellakin vahvistavat joukkuetta. Koko joukkueemme tekemisen taso nousi hyvästä tekemisen tasosta vielä hieman lisää harjoitusjakson aikana ja varmasti pian voimme julkaista lisäsopimuksia, toteaa päävalmentaja Mika Heino

Aiemmin pelaajasopimukset kaudelle 2017 on tehty seuraavan 19 kotimaisen pelaajan kanssa: Simo Partinen, Jirko Sorsa, Niko Pyyhtiä, Markus Koistinen, Iivo Jaako, Ilyas Demirel, Markus Kyläheiko, Tomi Karttunen, Juuso Eteläpää, Peetu Juntunen, Jerry Särkkä, Jari Ahonen, Petteri Rönkkö, Paavo Kurkaa, Tuomo Kaltio, Nikke Veikkanen, Eetu Suoraniemi, Jarno Silvast ja Jens Harju.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut