Lappeenrannan kaupunki kustantaa opiskelijan Saksaan - Lue hakuohjeet täältä

Schwäbisch Hall Eva Maria Kraiss

Heikki Kemppainen

Lappeenrannan kaupunki julistaa haettavaksi opiskelupaikan saksan kielen intensiivikurssille Saksaan, Schwäbisch Hallissa sijaitsevaan Goethe Instituuttiin. Kurssi järjestetään31.7.–24.8.2017.

Hakijan tulee olla lappeenrantalainen, vähintään 18 vuotta täyttänyt saksan kieltä opiskeleva henkilö. Stipendi kattaa kurssimaksun, ruokailun sekä majoituksen.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä opintosuoritusote saksan kielen opinnoista pyydetään toimittamaan viimeistään 7.4.2017 kansainvälisten asioiden koordinaattori Kati Korhoselle sähköpostilla kati.m.korhonen@lappeenranta.fi tai postilla Lappeenrannan kaupunki, PL 11, 53101 Lappeenranta. Hakemus voidaan myös toimittaa Asiakaspalvelukeskus Winkkiin Lappeenrannan kaupungintalolle.

Schwäbisch Hall on moderni ja eläväinen 36 000 asukkaan kaupunki ja sijaitsee noin 60 kilometriä Stuttgartista koilliseen. Kaupungissa on paljon vanhoja puisia rakennuksia ja siltoja sekä Kocher-joki, joka virtaa kaupungin lävitse. Pinta-alaltaan Schwäbisch Hall on noin 104 neliökilometriä eli melko paljon Lappeenrantaa pienempi. Nähtävää kaupungissa on runsaasti. Raatihuoneen torilla sijaitseva Pyhän Mikaelin kirkko on kaupungin sydän. Toinen tunnettu matkailukohde on entinen vilja-aitta Neubau, jota tänä päivänä käytetään konsertti-, teatteri- ja kokoontumispaikkana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Palvelut