Lauritsalan S-market uudistui – Myymälä on remontoitu energiatehokkaammaksi

Uudistunut S-market tarjoaa Lauritsalassa juhlakahvit torstaina 6.4. klo 10–18. Lehdistökuva

toimitus

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on saanut valmiiksi S-market Lauritsalan uudistuksen. Myymälä on remontoitu lattiasta kattoon. Lattiapinnat on hiottu, kaikki kaupan kalusteet on uusittu, ja koko myymälän valaistus on vaihdettu led-tekniikalla toimivaksi.

– Uudistetun Lauritsalan myymälän suunnittelussa pyrittiin huomioimaan kaikki tämän päivän tehokkaan ruokakaupan vaatimukset. Vaikka myymälän neliömäärä ei kasvanut, saimme tuotteiden tilanjakoa päivittämällä lisättyä lähes 500 uutta tuotetta valikoimiin. Tuotteiden tuoreus ja laatu varmistetaan viimeisintä tekniikkaa hyödyntävillä kalusteratkaisuilla, kertoo Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa

S-market Lauritsalan kylmäjärjestelmä uudistettiin kokonaan. Maito- ja mehutölkit, pakastevihannekset, jogurtit ja muut kylmää vaativat tuotteet on sijoitettu ovien taakse. Kylmäkaappeja valaisevat tyylikkäät led-valot. Myös myymälän yleisvalaistus on sähköä säästävää led-tekniikkaa.

Marketin kylmäjärjestelmän ja valaistuksen uudistukset tuovat mukanaan huikeita säästöjä.

– Valaistuksen uusimisella säästämme vuositasolla 75 megawattituntia. Se vastaa neljän sähkölämmitteisen omakotitalon energiankulutusta. Kylmäjärjestelmän uusimisella säästämme peräti 310 megawattituntia vuodessa, kertoo Eekoon ylläpitopäällikkö Aki Hirvonen

– Haluamme tukea vihreitä arvoja. Päästöt vähenevät, kun sähkönkulutus laskee, Hirvonen lisää.

Kaupan uudistuksista ja tehokkuudesta hyötyvät kaikki. Toiminnassa syntyvät säästöt vaikuttavat myös hinnoitteluun.

– Kun pystymme uudistuksilla alentamaan kustannuksia, näkyy se myös tuotteiden hinnoissa eli halpuuttaminen jatkuu, Kurppa lupaa.

Uudistunut S-market tarjoaa Lauritsalassa juhlakahvit torstaina 6.4. klo 10–18.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu