Seksinpuutteesta kärsinyt mies paljastaa Hesarissa: Otin rakastajattaren ja pelastin lapseni

toimitus

Puolison seksuaalinen haluttomuus tekee parisuhteesta painajaismaisen, kertoo nimimerkki Onnellinen mies Hesarin mielipidepalstalla.

Mies kertoo eläneensä avioliitossa 15 vuotta, joista viimeiset kolme lähes kokonaan ilman aviollista seksiä silloisen puolison seksuaalisen haluttomuuden takia.

– Nuo kolme vuotta olivat viedä itseluottamukseni ja mielenterveyteni sekä pilata kahden lapsemme kasvamisen tasapainoisiksi teini-ikäisiksi, mies kirjoittaa Hesarissa.

Miehen mukaan parisuhde muuttuipainajaismaiseksi seksin puutteen, henkisen väkivallan ja vallankäytön noidankehäksi.

Lopulta tilanne kärjistyi siihen, että mies ajautui avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Tämä kuitenkin koitui miehen mukaan niin hänen, entisen vaimon kuinlastenkin pelastukseksi.

– Pelastin itseni, puolisoni ja ­tilanteesta jo oireilemaan ryhtyneet silloin alakouluikäiset lapsemmekin muuttamalla pois kodistamme ja hakemalla sitten myöhemmin avioeron. Päätös osoittautui parhaaksi mahdolliseksi.

Nykyään mies on uudessa,seksuaalisesti tyydyttävässä suhteessa. Hänen mukaansa lapsista on kasvanut tasapainoisia ja hyvin käyttäytyviä teinejä.

Mies neuvoo parisuhdeseksin puutteesta kärvisiä samalla tavalla kuin fyysisestä parisuhdeväkivallastakärsiviä.

– Kun seksuaalisuuden puute parisuhteessasi kasvaa henkisen väkivallan tuntemuksiksi, lähde suhteesta viipymättä, hän opastaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu