Ruotsissa pelannut ammattilainen vahvistaa Veiterän rivejä

Eetu Peuhkuri. Veiterän arkisto

Heikki Kemppainen

Lappeenrannan Veiterän edustusmiehistö vahvistuu. Jääpallon A-maajoukkuepelaaja ja kaksi vuotta Ruotsissa ammattimaisesti jääpalloa pelannut, pian 27-vuotias Eetu Peuhkuri ja Veiterä ovat tehneet ensi kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Reilut 20 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Peuhkuri on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa maajoukkueessa ja tilille on kertynyt jo MM-hopeaa (2016) ja MM-pronssia (2017) miesten arvokisoista. SM-pronssin Peuhkuri saavutti Veiterän riveissä Bandyliigakaudella 2014–15. Nuorten sarjojen mitalisuora on selvä: kultaa jokaisesta ikäluokasta.

- Viime kausi päättyi siihen, että edustamani Elitserienjoukkue Gripen Trollhättan putosi Allsvenskaniin. Minulla oli sopimus valmiina ensi kaudesta Gripeniin, mutta siinä oli pykälä joka salli sopimuksen toiseen seuraan, Eetu Peuhkuri kertaa uuden sopimuksen taustoja.

- Toki kyselyjä oli muualta Ruotsista ja myös Suomesta, mutta näen Veiterän nykyvalmennuksen ja nykyorganisaation sellaiseksi, että voin edelleen kehittyä jääpalloilijana Suomessa ja ennen muuta Veiterässä, Peuhkuri kiittelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu