Etelä-Karjalan Jätehuolto ottaa maksutta vastaan jätteitä

Kuvituskuva

Heikki Kemppainen

Etelä-Karjalan Jätehuolto tarjoaa kotitalousasiakkaille maksuttoman jätteiden vastaanoton miehitetyillä Hyödyksi-asemilla ja Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa kahtena kuukautena tänä vuonna, touko- ja syyskuun ajan.

- Saimme paljon myönteistä palautetta viime vuoden maksuttomasta kampanjastamme, joten päätimme jatkaa käytäntöä tänäkin vuonna hieman lyhennetysti, kertoo Etelä-Karjalan Jätehuollon toimitusjohtaja Mika Suomalainen.

Veloitukseton vastaanotto koskee kotitalouksilta tulevia pieneriä, eli henkilöauton peräkärrikuormia ja pakettiautollisia. Vastaanotettavat jätteet ovat esimerkiksi rakennus- ja purkujätettä tai käyttökelvottomia huonekaluja sekä aina maksutta vastaanotettavia kotitalouksien vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita ja puutarhajätteitä. Maksuton kampanja ei koske asbestijätettä.

Kaikissa Etelä-Karjalan kunnissa palvelevien Hyödyksi-asemien aukioloajat löytyvät huhtikuun lopussa kotitalouksiin jaetusta Hyödyksi-asiakaslehdestä sekä nettisivuilta www.ekjh.fi Kukkuroinmäen käsittelykeskus palvelee osoitteessa Hulkonmäentie 130, 54190 Konnunsuo, maanantaista perjantaihin klo 7-20 (aattopäivinä klo 7-18 ja suljettu arkipyhinä).

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Palvelut