Hyvä ilma houkuttelee katsojia Ukonniemeen - Itä-Länsi jatkuu Imatralla

Inka Karhapää (vas.) ja Emma Jantunen tulivat Ukonniemeen hyvän ilman ja pesäpallon houkuttelemina. Riina Haapala

Riina Haapala

Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma on Imatralla täydessä vauhdissa. Viimeisenä päivänä sunnuntaina kohtaavat B-pojat ja miehet.

Aamulla alkanut B-poikien ottelu päättyi jälleen lännen voittoon. Lauantaina länsi vei sekä B-tyttöjen että naisten ottelut.

Myös katsojia on riittänyt. B-poikien ottelua seurasi 2157 katsojaa. A-poikien Itä-Länsi-ottelua seurasi Imatralla perjantaina 2613 katsojaa ja naisten päivä keräsi lauantaina lehtereille yhteensä yli 4500 katsojaa. Itse naisten ottelua seurasi 3171 katsojaa. Järjestäjät odottavat sunnuntain miesten otteluun yleisöryntäystä.

Kempeleestä ja Oulusta Imatralla saapuneet Timo ja Teuvo Patana tulivat kannustamaan kotiseuran pelaajia, joita varsinkin lauantain otteluissa nähtiin paljon.

- Hyvältä on näyttänyt. Hirveän tasaista on ollut, mikä on mukava katsojille, Timo Patana iloitsee.

Päivä huipentuu miesten otteluun, jossa Patanat jännittävät syntymäkunnan kasvatin, Perttu Ruuskan pärjäämistä. Vasta 16-vuotias Halsuan Toivon kasvatti pelaa ensimmäistä Itä-Länsi-otteluaan ja tekee samalla historiaa ollen nuorin Itä-Länsi-pelaaja kautta aikojen.

Imatralaiset Inka Karhapää ja Emma Jantunen tulivat Ukonniemeen hyvän sään houkuttelemina. Karhapää ja Jantunen olivat perjantaina seuraamassa A-poikien peliä.

- Mikäs tässä on katsoa hyvää pesäpalloa. Kivaa, kun Imatralla on ihmisiä, Karhapää iloitsee.

Naiset kertovat seuraavansa pesäpalloa satunnaisesti. Karhapää on aikanaan itse myös harrastanut pesäpalloa ja kiinnostus lajiin laantui lopettamisen myötä.

- Tällaiset tapahtumat sytyttää taas kiinnostuksen lajiin.

Karhapää ja Jantunen odottavat sunnuntailta hyvää ilmaa.

- Ja idälle voitto tänään, Jantunen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu