Mies löysi varastetun pyöränsä netin myyntipalstalta – Kuinkas sitten kävikään...?

Pyörävarkauden uhriksi joutunut helsinkiläismies ilmoitti tiistai-iltana poliisille löytäneensä varastetun pyöränsä sekä sitä myyneen henkilön.

Pyörän oikea omistaja oli löytänyt nettipalstalta ilmoituksen, jossa kaupitellaan täsmälleen samannäköistä pyörää kuin mikä häneltä varastettiin 2. heinäkuuta.

Pyörää netissä kaupannut mies taas kertoi harrastavansa polkupyörien osto- ja myyntitoimintaa ja ostaneensa kyseisen fillarin samaisen nettisivuston kautta 400 eurolla.

Hänellä oli näyttää kauppakirja pyörän ostosta. Hänellä ei omien sanojensa mukaan ollut tietoa siitä, että ajopeli oli varastettu.

Polkupyörän netistä ostanut mies sopi vielä uudet kaupat samaisen pyöräkauppiaan kanssa. Myyjä ilmestyi tapaamispaikalle keskiviikon vastaisena yönä klo 1.15 maastopyörän kanssa ja poliisi nappasi hänet kiinni.

Kiinniotettu mies myönsi varastaneensa ensimmäisen pyörän Lauttasaaresta muutamaa päivää aiemmin. Mukanaan olleen fillarin hän sanoi lainanneensa ystävältään, mutta uskoi senkin olevan varastettu.

Mies toimitettiin Pasilan poliisivankilaan epäiltynä varkaudesta ja kätkemisrikoksesta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut