Haluatko pizzat koko perheelle? - Lappeenranta ja Viipuri etsivät parasta lasten piirustusta

Kuvituskuva. arkisto

Heikki Kemppainen

Lappeenranta ja Viipuri juhlivat tänä vuonna 30-vuotista yhteistyötään ja järjestävät sen kunniaksi juhlavuoden piirustuskilpailun. Siihen voivat osallistua kaikki Lappeenrannan ja Viipurin alakouluikäiset eli 7–12-vuotiaat lapset.

- Kilpailulla halutaan korostaa myös itsenäisyyden juhlavuoden Yhdessä-teemaa ja sitä miten rikastuttavaa yhteistyö voi olla kahden eri kulttuurin välillä. Lasten luovuutta ei rajoiteta liikaa ja siksi työn tekniikka on vapaa. On kiinnostavaa nähdä, kuinka eri tavoin lapset visualisoivat kansainvälisyyden, kertoo kansainvälisten asioiden koordinaattori Kati Korhonen.

Kilpailun tuomaristossa on edustajia molemmista kaupungeista. Tuomaristo valitsee yhden palkittavan työn molemmista kaupungeista ja jakaa myös kunniamainintoja. Lappeenrantalainen voittaja pääsee kylpylään sekä pizzalle Holiday Club Saimaalle koko perheen kanssa.

Kilpailutöistä koostetaan näyttely, jonka avajaiset pidetään 20.11.2017 Metkat lastenkulttuuriviikolla Me-talossa. Näyttely on avoinna 20.11.–1.12.2017.

Kilpailutyöt voi lähettää Lappeenrannan kaupungille paperiversiona postitse tai skannattuna (pdf-muodossa) sähköpostin liitteenä. Työn voi myös tuoda asiakaspalvelukeskus Winkkiin kaupungintalolle 18.10.2017 mennessä.

Postitse: Lappeenrannan kaupunki/ piirustuskilpailu,PL 11,53101 Lappeenranta

Sähköpostilla: kati.m.korhonen@lappeenranta.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu