Catzille uusi korislähettiläs - "Odotan innolla tulevaa kautta"

Maiju Virtanen

Heikki Kemppainen

Catz Lappeenranta ry on palkannut korislähettilääksi alkaneelle kaudelle Maiju Virtasen.Kesällä lappeenrantalaistunut 23-vuotias Maiju valmentaa opiskelujensa ohella myös Catzin C-tyttöjä yhdessä Sara Behmin kanssa. Korispiireissä hän on jo jokseenkin tuttu kasvo, sillä ennen Lappeenrantaan muuttamistaan Maiju on valmentanut koripallojunioreita ja osallistunut seuratyöhön mm. Kotkan Peli-Karhuissa ja Porvoon Tarmossa.

– Odotan innolla tulevaa kautta ja korislähettiläänä olemista! Olen itsekin pelannut korista aina pallokerhosta naisten SM-sarjatasolle asti, ja sitä kautta saanut elinikäisiä ystäviä ja tärkeitä oppeja elämään, Maiju kertoo. Korislähettiläänä Maijun tehtäviin kuuluu koripallon esitteleminen kouluissa, päiväkodeissa ja erinäisissä tapahtumissa.

Markkinointia opiskeleva Maiju tulee myös tekemään töitä Catzin junioreiden markkinoinnin parissa, etenkin Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa. Pääasiallisena tarkoituksena on kuitenkin tehdä koripalloa lajina tutuksi, herättää mielenkiintoa liikuntaa kohtaan ja tarjota lapsille mahdollisuus uuteen harrastukseen erityisesti koripallon parissa Catzissa. Tämän sanoman Maiju allekirjoittaa omalla kokemuksellaan:

– Koripallo on hieno ja monipuolinen laji, fyysisesti ja psyykkisesti. Yhdessä tekemällä on kiva oppia ja kehittyä niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Mielestäni parasta lajissa on ehdottomasti yhteisöllisyys ja tsemppaava ilmapiiri, joka Catzin kaikissa joukkueissa näkyy junioreiden treeneissä, peleissä ja myös vapaa-ajalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu