IPV valitsi ensi kauden pelinjohdon ja valmennuksen

Kuvituskuva. Joonas Tapaninen

Heikki Kemppainen

IPV on kiinnittänyt ensi kauden pelinjohdon ja valmennuksen. Pelinjohtajana jatkaa Petri Tuuva apunaan Jyrki Valle ja Pertti Laakso.

Niin pelaajana kuin valmennuspuolella Imatralla pitkään vaikuttanut Tuuva on toiminut IPV:n pelinjohtajana 2013-2014 sekä uudelleen kaudesta 2016 lähtien. Hän oli mukana nostamassa punaiset takaisin Superpesikseen kauden 2016 päätteeksi ja luotsasi ryhmänsä päättyneellä kaudella sarjassa yhdeksänneksi.

- Hyvillä mielin jatkan töitä punaisten parissa. Ensimmäinen kausi Superpesiksessä meni tavoitteen mukaisesti ja ensi kaudelle rakennetaan uudet suunnitelmat. Tämä kausi oli arvokas joukkueelle, sillä nyt tiedämme minkä tyyppistä peliä superissa pitää pelata ja kuinka paljon harjoitella, jotta pääsemme haluttuun lopputulokseen, Tuuva kertoo.

Tuuvan lisäksi valmennustiimin muodostavat Jyrki Valle ja Pertti Laakso. Heillä kaikilla on erikseen määritellyt isot vastuualueensa. Kolmikkoa tukevat fysiikkavalmennusta toteuttavat Riku Hirvonen ja Matti Mononen.

- Meillä on mukana monipuolisesti kokemusta niin lajiosaamisessa Jyrkin ja Pertin kautta, kuin fysiikkaharjoittelun puolella Rikun ja Matin taustojen kautta. Tällä tiimillä on hyvä lähteä talviharjoituskautta kohti ja aloittaa kova treenaaminen.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää korostaa jatkuvuuden merkitystä IPV:n ensi kauden rakentamisessa myös valmennuksen osalta ja kiittelee päättyneen kauden suoritusta.

- Urheilullinen suoritus viime kesänä oli loistava. Valmennus on tehnyt hyvää työtä, pelaajat ovat kehittyneet ja kestivät hyvin ehjänä koko kauden. Siitä iso sulka valmennuksen hattuun. Tältä pohjalta työtä on hyvä jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu