Kimpisen musiikkiluokka julkaisi räpvideon - Katso video täältä

Thomas Mälkiä, Joel Puranen ja Paulus  Hanna Hyvärinen

Heikki Kemppainen

Kimpisen koulun 4. ja 6. musiikkiluokka julkaisevat #SUOMI100 -musiikkivideon verkkoyhteisöpalvelu Youtubessa maanantaina 6.11.kello 9:00. Räpin on säveltänyt ja sanoittanut 4M-luokan oppilas Joel Puranen (10v) ja sillä juhlistetaan satavuotiaan Suomen juhlavuotta sekä Lappeenrannan musiikkiluokkien 50-vuotistaivalta. Nykyinen 4M-luokka on Lappeenrannan 50. musiikkiluokka ja 6M-luokka on heidän kummiluokkansa.

Videon tuotannosta ovat vastanneet musiikkiluokkien opettajat Hanna Hyvärinen ja Elisa Malmi. Videon käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastannut Hyvärinen on erityisen tyytyväinen lopputulokseen:

- Aivan mieletön projekti! Tämän jälkeen oppilaat ja myös me opettajat katsomme musiikkivideoitakin uusin silmin!

Videolla laulaa ja tanssii 50 oppilasta. Noin kolmen minuutin mittaisen musiikkivideon eteen on tehty paljon työtä. Kaikilla oppilailla oli kahdet eri esiintymisvaatteet, joissa oli ennalta määrätty sinivalkoiseen juhlavuoteen sointuva värimaailma. Hupparien ja cappien lisäksi jokaiselle tarvittiin juhla-asut sekä -kampaukset videon juhlakohtausta varten.

Videon tanssikoreografian suunnitteli ja kävi harjoituttamassa Katja Puranen Tanssistudio TwoStepistä. Tansseja harjoiteltiin monta kertaa koulupäivien aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu