Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Voisalmen uusi liikuntapaikka avattiin juhlallisin menoin

Voisalmen koulun viereen rakennettu lähiliikuntapaikka avattiin torstaina 2. marraskuuta.

Paikalla oli runsaasti koulun oppilaita vanhempiensa ja isovanhempien kera. Metkukuoro lauloi biisin Älä droppaa mun tunnelmaa, jonka jälkeen puheen piti kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Eeva Arvela Oppilaskunnan edustaja Noora Hiltunen luki presidentti Sauli Niinistön tervehdyksen. Lopuksi kenttä avattiin juhlallisesti leikkaamalla nauha. Nauhan leikkasivat liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman ja Eeva Arvela yhdessä Kaira Nalgievan kanssa. Vanhempainyhdistys oli myös paikalla tapahtumassa ja myi grillistä makkaraa sekä kahvia ja kuumaa mehua. Myyntijono olikin ajoittain pitkä, kun liikunnasta janoiset ja nälkäiset lapset vanhempineen menivät virvokkeita ostamaan.

Kentälle on rakennettu monipuoliset tilat ja alueet eri liikuntalajeja varten. Avajaisillaksi oli kentälle järjestetty eri liikuntaleikkejä ja pallopelejä koulun henkilökunnan johdolla. Niin juoksivat aikuiset ja lapset kilpaa pallon perässä lumisella kentällä kuin olisivat ensi kertaa sitä tekemässä. Iloiset ilmeet ja riemunkiljahdukset näkyivät ja kuuluivat kylmässä syysilmassa kauas.

Liikuntapaikan reunaan on tuotu myös tukevia kuntoilulaitteita pururadan viereen. Ne kestävät säätä ja sopivat erikokoisille liikunnanharrastajille. Vieressä on myös aidattu piha, joka on leikkipuisto välineistöineen pienille lapsille.