Tunnustuspalkinto Ylämaan kerhovanhemmille luovutettiin kirkon perhemessussa

Tunnustuspalkinnon vastaanottivat Hanna Häkämies, Ella Husu, Elina Lyijynen, Auli Koskinen, Teemu Ihalainen, Jan-Erik Solvang, Jani Ronkanen ja Anton Ojalainen. Riina Tölli

Anonyymi

Sunnuntaina 19.11. vietettiin Ylämaan kirkossa perhemessu, jonka yhteydessä luovutettiin Mikke ja Elli –tunnustuspalkinto Ylämaan kerhovanhemmille.

Nuoren Kirkon Kaakkois-Suomen piiri ry palkitsee vuosittain toimijan, joka on omistautunut kouluikäisten parissa tehtävälle työlle. Tänä vuonna palkinnon sai yhteisönä ylämaalaiset vanhemmat, jotka ohjaavat seurakunnan kerhotoimintaa lapsille ja nuorille.

Paikallisten vanhempien sitoutuneisuudenansiosta Lappeen seurakunnalla on Ylämaalla monipuolista ja aktiivista kerhotoimintaa: neljä pelikerhoa eri ikäryhmille esikoululaisista nuoriin saakka, perheiden pelikerho, 1.-2. lk puuhakerho koulupäivän yhteydessä sekä nuorten kerhonohjaajien vetämä puuha-kokkikerho.

Monipuolinen ja turvallinen kerhotoiminta tavoittaa valtaosan Ylämaan lapsista ja nuorista. Kerhoryhmissä on yhteensä mukana lähes sata lasta ja nuorta.

Anna-Maija Hämäläinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu