Idols-voittaja Anniina Timonen sai Lappeenrannan kaupungilta shekin ja näköisnuken

 Idols-voittaja Anniina Timonen palkittiin shekillä ja näköisnukella. Kuvassa Timosta onnittelemassa kaupunginjohtaja Kimmo Jarva (vas.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Kakkola.  Minna Kivistö

toimitus

Lappeenrannan kaupunki palkitsi tuoreen Idols-voittaja Anniina Timosen Raatihuoneella tiistaina 12.12. järjestetyssä onnittelutilaisuudessa. Lappeenrantalaislähtöiselle laulajatähdelle lahjoitettiin 2000 euron shekki ja näköisnukke, jonka on tehnyt Natalja Zeleznjakova Lappeenrannan matkailuneuvonnasta.

22-vuotias Timonen asuu nykyään Helsingissä, mutta on paljasjalkainen lappeenrantalainen. Hän kävi ala-asteen Skinnarilan koulussa ja yläasteen Sammonlahden koulussa. Timonen on kirjoittanut ylioppilaaksi Lappeenrannan Lyseon lukiosta. Hän on myös opiskellut laulamista Lappeenrannan musiikkiopistossa ennen viimekeväistä muuttoaan pääkaupunkiseudulle.

Lappeenrannan kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivun mukaan Timonen tuo kotikaupunkiaan esille erittäin positiivisella tavalla.

– Toivomme, että Anniina näkyisi kaupungin tapahtumissa ensi vuoden aikana ja voisimme juhlia yhdessä jatkossakin.

Lappeenrannan kaupungin järjestämässä palkitsemistilaisuudessa oli paikalla Anniinan ohella hänen perheensä sekä kaupunginhallituksen jäseniä, kaupunginvaltuuston puheenjohtajistoa ja viranhaltijoita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu