Kourulan uudesta päiväkotikoulusta järjestetään asukastilaisuus

Kourulan päiväkotikoulujen sijoitusvaihtoehdot. Lappeenrannan kaupunki

toimitus

Lappeenrannan kaupunki valmistelee asemakaavan muutosta Kourulan kaupunginosaan. Suunnittelun tarkoituksena on mahdollistaa uuden päiväkotikoulun rakentaminen Kourulan alueelle.

Lappeenrannan kaupungin Elinvoima ja kaupunkikehityksen kaupunkisuunnittelu järjestää asukastilaisuuden aiheesta Kourulan päiväkotikoulun asemakaavan muutos. Kourulan päiväkotikoulu ja aiheesta pidettävä asukastilaisuus kuuluvat Länsialueen palveluverkkouudistukseen.

Tilaisuus pidetään Kuusimäen koulun ruokalassa, Katajakatu 10, torstaina 18.1.2018 kello 17:30 – 19:00 välisellä ajalla.

Asukastilaisuus pidetään ”avoimet ovet” periaatteella eli asukkailla on mahdollisuus saapua itselleen parhaiten sopivana aikana kello 17:30 – 19:00 välillä keskustelemaan kaupungin virkamiesten kanssa. Tilaisuuden tarkoituksena on kuulla asukkaita Kourulan päiväkotikoulun sijaintipaikoista.

Kaupunki järjesti aiheesta ensimmäisen asukastilaisuuden viime vuoden elokuussa ja nyt nähtävillä olevaan asemakaavaluonnokseen on otettu mukaan kaksi eri vaihtoehtoa, jotka tulivat esiin ensimmäisessä asukkaiden kuulemisessa.

Uudisrakennukseen, Kourulan aluekeskukseen (VE1) tai Ukonpuistoon (VE2), tulisi sijoittumaan alueen päiväkoti, esikoulu sekä koulu 1. ja 2. luokkalaisille. Olemassa olevat päiväkoti ja koulu tullaan purkamaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu