Muumipeikko ja Pikku Myy ilahduttavat lastentapahtuma

Muumipeikko ja Pikku Myy ovat mukana Lasten Lauantaissa. Kehruuhuone

toimitus

Lauantaina 3.2. Lappeenrannan Linnoitus kuhisee, kun Linnoituksen Sydäntalvi-tapahtuma kokoaa alueelle paljon tekemistä koko perheelle.

Lappeenrannan kuvataidekoulun oppilaat tekevät jääveistoksia Linnoituksen alueella kello 10–15 välisen ajan.

Jääveistokset rakennetaan kuvataidekoulun opettajien ja Kimmo Frostin ohjauksessa, ja teemana tänä vuonna ovat satueläimet.

Veistokset valaistaan lauantaina hämärän tullessa, ja ne ovat esillä Linnoituksessa niin kauan kuin sää antaa myöten.

–Tule mukaan tapahtumaan ja osallistu samalla yhteiseen jäätorni-teoksen rakentamiseen Katariinan torilla kello 12–13.30 välisenä aikana. Voit tuoda mukanasi etukäteen esimerkiksi maitopurkeissa jäädytetyt jäätiilet ja liittää ne itse torneihin, vinkkaa Lappeenrannan kuvataidekoulun rehtori Hanne Kärki

Kehruuhuoneellakin tapahtuu koko päivän ajan. Muumipeikko ja Pikku Myy ihastuttavat koko perhettä kaikille avoimissa Muumien talvishow -esityksissä Kehruusalissa kello 11,13 ja 15.

Myös Osuuspankin Henri Hippo vierailee tapahtumassa kello 11.30–14 välisen ajan.

Linnoituksen oma Mirrimuori tassuttelee ympäri linnoitusta päivän aikana, ja sään salliessa on myös mahdollisuus päästä ratsastamaan poneilla.

Lauantai huipentuu taidekoulu Estradin tuliryhmä Kipinän tulishowhun kello 16.20 Katariinan torilla.

–Olen todella iloinen, että saamme olla tuomassa lasten suosikit Muumipeikon ja Pikku Myyn Kehruuhuoneelle. Muumit tuovat iloa ja positiivista mieltä kaiken ikäisille, kuten oma Henri Hippommekin, kertoo Mauno Muukkonen Etelä-Karjalan Osuuspankista.

Linnoituksen Sydäntalvi- ja Lasten Lauantai -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan kuvataidekoulun, Etelä-Karjalan OP:n, Lappeenrannan energian, Auto-Sunin ja Eläköön Linnoitus-hankkeen kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu