Catz kohtaa tänään voittoputkessa olevan HyPon

Catzin päävalmentaja Mika Haakana. Catz

toimitus

Naisten Korisliigan runkosarjan voittoon tiukasti tarrautunut Catz saa tänään Urheilutalolle kovan vastustajan, kun huimasti otteitaan alkuvuonna parantanut Hyvinkään Ponteva saapuu hakemaan jatkoa kuuden ottelun voittoputkelleen. Lauantaina Tapiolan Hongan todellisessa trillerissä voittanut HyPo saapuu Lappeenrantaan laadukkaalla ryhmällä, joka vahvistui entisestään, kun Äänekosken Huimasta tuttu amerikkalaisvahvistus Jazmine Perkins liittyi joukkueeseen. Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu piti hyvinkääläisryhmää sarjan leveimpänä ja samanlaisia ajatuksia on myös Catzin käskyttäjällä Mika Haakanalla

– HyPon materiaali on todella laaja, heillä on kolmen ulkomaalaisen lisäksi ryhmässään 4-5 maajoukkuepelaajaa. Taru Tuukkanen pelasi hienosti Espanjan kivikovassa pääsarjassa joulu-tammikuun ja on palannut joukkueen riveihin.

HyPon voittoputki kalpenee kuitenkin selvästi Catzille, joka on nyt napannut täyden pistepotin jo 15 kertaa perättäin. Viimeksi kissat voitti lauantaina EBT:n vieraissa selvin lukemin, vaikka joutui kamppailuun ilman Natalie Dayta 31-0 runin reilussa kymmenessä minuutissa tehnyt Catz osoitti operoivansa koko joukkueen leveydellä, eivätkä sen otteet juurikaan heilahtele yhden tai kahdenkaan avauspelaajan poissaoloista.

Catzin ja HyPon välinen jännitysnäytelmä alkaa Urheilutalolla kello 18:30. LUT:n ja Saimian opiskelijoilla on vapaa pääsy illan otteluun, samoin kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu